Liveblog “Gat van Grave” 66. RWS praat iedereen bij: De Maasdriehoek.

De stuwen bij Grave. (foto: Rijkswaterstaat)

De stuwen bij Grave. (foto: Rijkswaterstaat) 

Informatieavond ‘Het water stijgt weer’ in Grave

wo 11 jan 2017, 12:49    

GRAVE | Rijkswaterstaat (RWS) zal op vrijdagavond 13 januari om 19.30 uur, in het stadhuis van Grave, een informatieavond organiseren. Tijdens deze informatieavond zal RWS ingaan op de noodoplossing die is bedacht om het water in het stuwpand Sambeek-Grave weer op peil te brengen. Inmiddels is RWS al met het uitvoeren van deze noodoplossing begonnen.

De avond is vooral bedoeld om belanghebbenden bij te praten over de consequenties van de gekozen oplossing en de lange-termijnaanpak. Ook wordt ingegaan op de gevolgen van het weer stijgen van het water.  De informatieavond is ook bedoeld om vanuit de bezoekers te vernemen tegen welke mogelijke knelpunten men aanloopt nu het water weer zal gaan stijgen. De informatieavond is bedoeld voor belanghebbenden. Voor zover die bij de gemeente bekend zijn, worden die gericht uitgenodigd. Maar ook overige belangstellenden zijn welkom.
Voor bezoekers van buiten de gemeente Grave: gebruik de ingang van het stadhuis aan de zijde van de Sint Henricusweg. Parkeren kan op het in de nabijheid gelegen parkeerterrein Lunette of parkeerterrein Wisseveld (achter Catharinahof).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: