Liveblog “Gat van Grave” 62. Graafs bier “De Stuw” geïntroduceerd meldt Freddy Klooté in de Arena.

Ed Linnenbank brouwt herinneringsbier ‘De Stuw’

10-1-2017 om 13:26 Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE – De Graafse brouwer Ed Linnenbank, bekend van het heerlijke Graafsch Genot, heeft een speciaal herinneringsbier gebrouwen naar aanleiding van het scheepsongeluk op de Maas bij Grave op 29 december. Het bier, genaamd ‘De Stuw’, is verkrijgbaar bij slijterij Mitra aan de Hoofschestraat 18 in Grave. 
“Het is een dubbelbier van 7,2 procent”, vertelt Ed Linnenbank. Een collectors item, want de Gravenaar heeft slechts 45 liter van het speciale gerstenat gebrouwen. ‘De Stuw’ is in drie verschillende verpakkingen verkrijgbaar, vertelt Ed. “In een flesje van 33 centiliter, een kruikje van een halve liter en een grote fles van 75 centiliter.” (foto’s: Marco van den Broek)    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: