Historisch Grave wordt op de kaart gezet. U kunt er bij zijn. Arena.

Presentatie plannen Raad van Inspiratie

12-1-2017 om 13:19 Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE – Weet u het nog? In november 2015 was er een inspiratieavond over Historisch Grave in Het Arsenaal. Een grote groep Gravenaren luisterde en praatte mee over het vormgeven van Historisch Grave. Tijdens die avond werd ook het idee gelanceerd om een Raad van Inspiratie op te richten. Die Raad is in 2016 opgericht en kreeg als opdracht mee een groot, gedurfd doel te formuleren om Historisch Grave op de kaart te zetten. Na een aantal intensieve bijeenkomsten heeft de Raad van Inspiratie in december 2016 het gedurfde doel en de ideeën hoe dit vorm moet gaan krijgen, gepresenteerd aan de gemeenteraad. Nu zullen de ideeën met alle inwoners van Grave gedeeld worden, vandaar dat de Raad van Inspiratie alle Gravenaren van harte uitnodigt voor een presentatie op maandag 30 januari om 19.30 uur in de theaterzaal van Catharinahof.

Tijdens die avond zullen enkele leden van de Raad van Inspiratie de presentatie verzorgen en verder zal projectmanager Historisch Grave, Karin Komdeur, een presentatie verzorgen, waarbij de nadruk zal liggen op de verbinding van gemeente, Raad van Inspiratie, inwoners en ondernemers. Er zal volop gelegenheid zijn om vragen te stellen. Na de presentaties zullen de plannen geconcretiseerd worden en daarbij zal nadrukkelijk de hulp ingeroepen worden van de aanwezigen.
Aanmelden kan via RvI-Grave@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: