Lege schoen.

Beste Jacques,
Ook mijn hart klopte vol verwachting i.v.m. de berichten over de vernieuwde website van de gemeente Grave. Er stond nl. alleen op de website dat in de loop van de dag de  2e november de website weer online zou zijn.Ik had dus mijn schoen gezet, maar er zat niets in vandaag. Ook kon de commissievergadering Inwoners en Bestuur niet via internet gevolgd worden. Nel Schuts liet weten dat de vergadering wel is opgenomen. Misschien later nog terug te luisteren. De Gemeente schreef nu weer dat het allemaal goed komt op de 3e. Ik zet mijn schoentje weer vanavond na afloop van de fractievergadering Keerpunt 2010. Vriendelijke groet, Hester
Bericht gemeente Grave; 

Deze website is tijdelijk niet beschikbaar.

Op donderdag 3 november vindt u hier in de loop van de dag onze nieuwe website. 
Wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar informatie?

Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 0486 – 477 277.
Onze excuses voor het ongemak. 

Gemeente Grave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: