BHIC Grave op slot.

De locatie Grave van het BHIC sluit per 1 januari 2017 definitief haar deuren. Door bezuinigingen zijn wij genoodzaakt de  archieven van het Land van Cuijk die in Grave geraadpleegd kunnen worden te verhuizen naar de centrale vestiging in ’s-Hertogenbosch.
Donderdag 29 december is de laatste dag dat de studiezaal in Grave open is. Alle archieven die nu in Grave staan, verhuizen naar onze locatie in ’s-Hertogenbosch. Bezoekers kunnen deze stukken weer vanaf 7 februari 2017 opvragen en raadplegen in ’s-Hertogenbosch. Het overgrote gedeelte van de boeken uit de locatie Grave gaat naar de Bibliotheek Grave.
Wil je weten welke archieven naar ’s-Hertogenbosch verhuizen, ga dan naar: www.bhic.nl/sluiting-grave.
De afgelopen maanden is er samen met betrokkenen intensief gekeken naar manieren om gebruik te kunnen blijven maken van de archiefstukken die in Grave liggen. Zo zal het meest geraadpleegde materiaal gedigitaliseerd worden waardoor het in de toekomst via www.bhic.nl geraadpleegd kan worden.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: