Facebookberichten op 6 oktober 2016.

Ouderlijk huis met heel veel mooie herinneringen staat nu in de verkoop – hoop dat er iemand mooie nieuwe hoofdstukken kan toevoegen aan Stadhouderslaan 4, Grave, vlakbij Wijchen/Nijmegen. Delen = lief.

JACQUESLEURS.NL|DOOR JACQUES LEURS

LeukMeer reacties weergeven

Reactie

Reacties
Jacques Leurs De molensteen in de oprit lag voor de bakkerij aan de Mgr.Borretweg. Vandaag, 6 oktober 2016, is het 17 jaar geleden dat Louis, Rinie, Jeannette en Jacques abrupt stopten met hun werk in de bakkerij en winkels. Maarten en Koen, onze zonen, werkten al volop ‘s zaterdags mee in de winkel in de Rogstraat bij Jeannette en in de bakkerij bij Jacques.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: