Een Ondernemersloket en Ondernemerspanel in Grave, Mill en Cuijk. Herhaalde oproep!

Onderwerp: Hernieuwde datum Ondernemerspanel over inrichting Ondernemersloket !!

Beste Ondernemer(s),
Afgelopen maand heeft u een mail van ons ontvangen met het verzoek deel te nemen aan het ondernemerspanel in uw gemeente om gezamenlijk vorm te geven aan het ondernemersloket. Helaas hebben wij te weinig aanmeldingen per gemeente ontvangen om een representatieve afvaardiging per gemeente tot stand te laten komen. De geplande avonden in oktober zijn daardoor niet doorgegaan.
We laten ons echter niet uit het veld slaan en doen nogmaals een beroep op u als ondernemer en/of vertegenwoordiger van de belangenvereniging van ondernemers en stellen graag één ondernemerspanel samen voor de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert.
Het ondernemersloket draagt bij aan het ondernemersklimaat in uw gemeente en uw regio. Als wij als gemeente ondernemers goed en sneller van dienst kunnen zijn en beter kunnen faciliteren,  draagt dit niet alleen bij aan uw onderneming, maar ook aan dat van uw collega ondernemers en de lokale economie. Daarom willen we als gemeente graag samen met u  vorm geven aan een ondernemersloket, dat past bij de huidige en toekomstige ontwikkelingen. 
Maandagavond 7 november van 19.30 tot ca. 22.00 uur nemen wij u graag mee in deze ontwikkelingen en willen samen met u van gedachten wisselen over de inrichting van het ondernemersloket.
Wij nodigen u hierbij opnieuw uit voor deze avond op het gemeentehuis in Cuijk
Vanuit uw belangenvereniging nodigen wij graag 2 afgevaardigden uit, die hun bijdrage namens uw vereniging kunnen leveren. De ondernemers die zich de vorige keer hebben aangemeld, ontvangen hierbij ook de hernieuwde uitnodiging.   
Uw reactie zie we graag tegemoet via economischezaken@cgm.nl met daarbij de vermelding of u komt en als u namens de belangenvereniging komt, graag daarbij vermelden wie we namens uw vereniging mogen verwachten.
Mocht u vragen of aanvullingen hebben, dan zien we uw reactie(s) graag tegemoet.
Graag tot maandag 7 november !
Ondernemende groet,
Vieky Brands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: