De Gelderlander schrijft:

Uitspraak werf later
De uitspraak in de rechtszaak over het geschil tussen de curator van de scheepswerf in Grave en de gemeente laat nog enige tijd op zich wachten. Eind juni diende de zaak voor de rechtbank in Den Bosch. Curator Remco Magielsen overweegt een schadeclaim, als wordt aangetoond dat de gemeente schuldig is aan het faillissement van de werf in 2012.
Normaal gesproken doet de rechtbank uitspraak na zes weken. Eind juni voorspelde de rechter al dat de uitspraak vanwege de zomervakantie later zou komen. Hij dacht aan eind september/begin oktober. Nu blijkt dat de zaak tot 2 november is aangehouden.
Over de reden van het aanhouden van de uitspraak doet de rechtbank geen uitspraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: