De Maasdriehoek schrijft:

Suzanne de Zoeten verlaat de Graafse gemeenteraad. (foto: VPGrave)
Suzanne de Zoeten verlaat de Graafse gemeenteraad. (foto: VPGrave) 

Graafs raadslid Suzanne de Zoeten neemt afscheid

wo 28 sep 2016, 16:08    42 keer gelezen   Politiek

GRAVE | Suzanne de Zoeten, raadslid voor Verenigd Progressief Grave (VPG), heeft gisteren afscheid genomen van de Graafse raad. “Een emotioneel besluit van een bevlogen raadslid”, aldus burgemeester Roolvink en VPG-fractievoorzitter Jacques van Geest. Zij benadrukten in hun toespraken de passie van De Zoeten; passie voor onderwerpen die te maken hebben met het milieu, het groen de duurzaamheid en de kwetsbaren in de samenleving.De Zoeten heeft naast gezin met man en drie kinderen, een baan en heeft de verantwoordelijkheid voor de zorg voor haar vader op zich genomen. Ruim zes jaar was ze voor VPG het gezicht voor Groen Links. Van Geest had haar graag gezien als lijsttrekker voor 2018. Van Geest: “Je bent beter dan ik in staat om bruggen te bouwen, je werkt toe naar compromissen, maar bent ook principieel als het nodig is. Je bent trouw aan je opdracht maar hebt nu tijd nodig om thuis aandacht te geven. Daar hebben we alle respect voor.”
De Zoeten is beleidsadviseur bij de gemeente Veldhoven, bestuurssecretaris van Water Natuurlijk en Lid Algemeen Bestuur van het Waterschap Aa en Maas. Opvolger in de Graafse gemeenteraad is Gerard Friesen. Hij stond in 2014 als vierde op de kandidatenlijst van VPG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: