Jammer dat Michael en Puck van Doorn deze moeilijke beslissing hebben moeten nemen! Moedige poging strandt helaas!

HET ARSENAAL

De horeca-exploitatie van ‘Het Arsenaal’ in Grave is eigendom van ondernemers Michael en Puck van Doorn. In 2015 zijn zij begonnen met het geven van een nieuwe commerciële invulling aan het 9 jaar leegstaande monumentale gebouwencomplex.
Ten eerste hebben zij het binnenterrein hersteld. Vervolgens worden achtereenvolgens de Drinken & Eten horecalocatie , IJssalontrouwkapel (met multifunctionele ruimte) en vergaderruimten geopend.
Hiernaast beschikt de locatie over sfeervolle historische ruimtes met in totaal een oppervlakte van circa 3200 vierkante meter!. Deze zijn uitermate geschikt voor uiteenlopende evenementen. Het enthousiaste en vakbekwame team van ‘Het Arsenaal Grave’ verwelkomt u graag voor zowel uw zakelijke als particuliere bijeenkomsten en feesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: