Anton de Wit, zoon van ons Keerpunt lid Jo de Wit, verkozen tot Hunkemöller onder de vrachtwagenchauffeurs.

Vrouwen vallen massaal voor ‘Truck Hunk’ Anton uit Grave [VIDEO]

GRAVE – Tot deze week ging de 37-jarige Anton de Wit door het leven als gewone vrachtwagenchauffeur. Maar vanaf nu zal hij bij de wegrestaurants de vrouwen van zich af moeten slaan. De Gravenaar is verkozen tot de hunk onder de vrachtwagenchauffeurs.
Anton de Wit was één van de 88 mannen die een gooi deed naar de landelijke titel. Volgens de website Transport-online.nl, die de wedstrijd organiseerde, hebben er duizenden mensen op hem gestemd. “Ik heb allerlei hulptroepen georganiseerd, via Facebook en de app”, geeft De Wit toe. 
De chauffeur werkt in Uden, bij Van den Heuvel Logistiek. Toen zijn collega’s maandagochtend van de uitverkiezing hoorden, was het direct groot feest. Al werd er geen champagne opengetrokken. “Ik moet gewoon nog werken”, zegt De Wit nuchter. Het zelfs wel een werkdag waarop hij het drukker heeft dan anders. “Veel mensen willen me feliciteren. De telefoon staat roodgloeiend.” 
Maar hunk of niet, het is het maar de vraag of hij open staat voor de vrouwelijke blikken. De Wit is al getrouwd en heeft zelfs drie kinderen. Toch is zijn vrouw Marijke dolblij met de uitverkiezing. “Hij is gewoon het mannetje. Hij werkt heel hard en hij is een trotse papa.”

Truck Chick

De website verkoos ook een Truck Chick, de mooiste vrouwelijke vrachtwagenchauffeur. Dat werd de 25-jarige Amy Blokker uit Wormerveer. “Uiteraard heb ik ook op haar gestemd”, zegt De Wit. 

De hunk en chick krijgen na hun uitverkiezing allebei een verwenpakket met zeepjes en een cadeaubon van 100 euro. Geen vetpot, maar De Wit kan het wel bekoren. “En mijn vrouw kan ik er ook blij mee maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: