Zeventien bezwaarschriften tegen omgevingsvergunning carilontoren.

Hoorzitting commissie bezwaarschriften 14 juli 2016

Op donderdag 14 juli 2016 houdt de gezamenlijke commissie bezwaarschriften van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert een openbare hoorzitting. Deze hoorzitting vindt plaats in het stadhuis van Grave.

De volgende bezwaarschriften worden besproken

18.00 uur: zeventien bezwaarschriften tegen een besluit namens burgemeester en wethouders van de gemeente Grave van 8 maart 2016 tot verlening van een omgevingsvergunning voor de verbouw van de carillontoren aan het Hofplein te Grave

Inzien

U kunt de stukken op werkdagen inzien van 9.00 uur tot 12.30 uur bij het cluster Juridische zaken in het gemeentehuis van Grave. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor het inzien van de stukken.

Informatie

Monique Vermaaten, secretaris van de commissie bezwaarschriften, telefoon (0486) 477 277.
Naschrift Hester Kruizinga
Geachte fractieleden,
Ik ben zeer goed bekend met de gang van zaken rond de regels voor het indienen van zienswijzen en evt. vervolgens bezwaarschriften tegen een besluit.
Wat mij vanmorgen stoorde (via de gemeentelijke website) is dat onze burgers nu gedwongen worden om naar het stadhuis te komen om de bezwaarschriften te lezen. Waarom worden zienswijzen wel gepubliceerd (inc. naam indiener) en bezwaarschriften helemaal niet? De gang naar het stadhuis is voor een flink aantal burgers een opgeworpen drempel en onnodig m.i.
M.vr.gr. Hester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: