Dop4Dogs ondervindt dit ook weer: “Nooit tevergeefs een beroep op, ons Keerpunt 2010 raadslid, Ben Litjens.

Goedemiddag Ben,
Enorm bedankt dat jullie Ben Litjens Sierbestrating/betonplaten/containers ons Dop4Dogs (FaceBook) willen helpen met het eventuele transport van de plastic doppen die militairen en ondersteuners in Kamp Heumensoord tijdens de Nijmeegse Vierdaagse inzamelen tbv het goede doel: de opleiding van hulphonden van KNGF Amstelveen. 
Met Heumensoord is afgesproken dat zaterdag 23 juli om 9.00 uur de doppen afgevoerd worden. Het recycle-bedrijf dat normaal doppen ophaalt bij de 438 reguliere inzamelpunten in het land zorgt voor verder transport. Dit in samenwerking met KNGF inzamelpunt mevrouw Gerry de Haan in Mill.
Wij hebben geen idee hoeveel kuub Heumensoord oplevert. Er zitten daar 6500 militairen die 3x per dag door de eetzaal schuiven waar de inzamelbak staat. We gaan daar in de loop van de week een beeld van krijgen.
De actie, een particulier initiatief van Ingo de Haan (Mook), is te volgen op FaceBook Dop4Dogs.
Tijdens de Vierdaagse hebben wij bemande inzamelpunten langs de routes in Cuijk, Mill, Wijchen, Alverna, Mook, Grave en Escharen. Deelnemende bedrijven, Ingo zelf en vrijwilligers uit Grave en Escharen bemannen de punten op de dagen van doorkomst.
In Grave zit vrijdag een team op de hoek Estersveldlaan/Cuijkse Dijk en op de Willem van Esterenweg. 
Wij zullen jullie vermelden op onze FaceBook. 
Kamp Heumensoord heeft aangegeven dat zij in de loop van de week ook aandacht besteden aan de actie op hun eigen FaceBook.
Met vriendelijke groet,
Mirjam Schouten-Vanlaer
Ingo de Haan
Dop4Dogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: