Grave Lokaal

Na het wegstemmen van de motie over participatie van Keerpunt 2010 actualiteit Graafse websites van onze politieke partijen bezocht met onderstaand resultaat:

Klacht, compliment of suggestie?

Heeft u een klacht, compliment of suggestie voor de LPG en of de gemeente Grave? Ga dan in gesprek met onze raadsleden! Zij komen graag naar u toe voor een goed gesprek. Problemen bij u bedrijf? Wij komen graag bij uw bedrijf op bezoek! Suggestie voor uw wijk of dorp? Wij komen graag naar uw wijk of dorp toe! 
U kunt ook naar het raadsledenspreekuur komen van de LPG! De eerst volgende is op 7 juni in het stadhuis van Grave. 
Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de LPG via raadslid Joeri Nuijen, joeri.nuijen@lpg-grave.nl. Bij het raadsledenspreekuur kunt u zo binnenkomen lopen maar al u uw onderwerp vooraf kenbaar maakt kunnen wij ons erop voorbereiden! 
Samen maken wij onze gemeente nog leuker! 
VPGrave
    Grave, 16 maart 2016.     Geachte college,   Met interesse heb ik kennisgenomen van de plannen met betrekking tot de bouw van een woonvoorziening voor ouderen in De Stoof. Naar aanleiding hiervan heb ik enkele vragen.   In het gele vak staat de reactie van het college.     1. In hoeverre hebben andere (markt)partijen een eerlijk kans gekregen om een bod uit te brengen op deze locatie?   In 2014-2015 zijn met verschillende geïnteresseerde partijen vrijblijvende gesprekken gevoerd over de eventuele ontwikkelingsmogelijkheden van deze locatie. Een drietal partijen hebben uiteindelijk ook een plan met bieding ingediend.   2. Is de prijs die de gemeente ontvangt voor deze locatie wel marktconform?   Ja. Op basis van het programma (20 woon-zorgstudio’s) is dit een marktconforme waarde.   3. Kunt u aangeven waarom juist deze plek de meest geëigende locatie is voor een woonvoorziening voor hulpbehoevende ouderen?   De betreffende locatie ligt aan de Stoofweg, de Stoofweg is een doorgaande weg. Doordat de meeste bebouwing aan deze weg compact is qua massa en uiterlijk (appartementenblokken en gezondheidscentrum) past een solitair gebouw t.o.v. bijvoorbeeld grondgebonden woningen het beste op deze locatie. Daarnaast past een woonzorgvoorziening goed in de filosofie van…

VVD Grave

  • Gedeputeerde Bert Pauli enthousiast over bezoek aan Grave!

    01 mei − Gedeputeerde Bert Pauli enthousiast over bezoek aan Grave! Lees verder                         

      CDA Grave


    CDA Grave

    Welkom op de website van CDA afdeling Grave.

     Openbare fractievergadering 30 Juni 2016 vervalt

    Aankomende donderdag 30 Juni zou er er weer een openbare fractievergadering gepland staan in de Viersprong in Gassel. Helaas moeten we echter mededelen dat we deze vergadering komt te vervallen. Door drukte is het helaas ook niet mogelijk om de vergadering te verzetten naar een andere datum voorafgaand aan de raadsvergadering. Onze excuses hiervoor. We verzoeken dan ook iedereen die nog wat te melden heeft (vragen en/of op of aanmerkingen) deze naar ons toe te sturen, zodat de fractie daar dan eventueel nog wat mee kan doen!
    Gezien het de laatste raadsvergadering en de laatste openbare fractievergadering zou zijn geweest voorafgaand aan de vakantie, willen we iedereen dan ook een goeie vakantie toewensen en hopen we jullie terug te mogen zien bij de volgende openbare fractievergadering op 22 September om 20:00 in Escharen. 


























Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *