Laatste kans voor glasvezelproject in het Land van Cuijk. Bericht aan de raad.

Geachte raadsleden,
Met dit bericht informeren wij over de status van het glasvezelproject in het Land van Cuijk. Ten tijde van dit schrijven hebben de dorpen Gassel, Groeningen, Landhorst, Ledeacker, Linden, Oploo, Rijkevoort, Rijkevoort-De Walsert, Sint Agatha, Stevensbeek, Vortum-Mullem, Westerbeek, en Wilbertoord de 43% gehaald. De meeste andere dorpen zitten tussen de 30 en 43%. Cuijk, Grave en Boxmeer blijven onder de 15% zitten. Reden om hier extra marketing en energie in te steken! Daar hebben we nog ruim twee weken extra voor ingepland.
We hebben besloten om nog enkele ‘face-to-face’-activiteiten te organiseren in de kernen Boxmeer, Grave en Cuijk. Op 2, 9 en 16 juli organiseren we een ‘Glasvezel pleinevent’ in deze kernen. In de tussenliggende dagen wordt huis-aan-huis een Laatste-kans-folder verspreid. 
In de kranten en op social media laten we betrokken burgers aan het woord, waar zij hun reden om over te stappen op glasvezel toelichten. Ook hier kunt uw rol pakken: bent u voor glasvezel, deel dit dan via social media. Laat u horen als u voor glasvezel bent. 
17 juli sluiten we de vraagbundeling af met een allerlaatste inschrijfochtend in Haps. Dit eindpunt van de campagne is ook het einde van de kortingsactie (Kernen gratis aansluiting en buitengebied voor 495 euro). Wellicht dat u uw volgers op social media hiervan op de hoogte wilt stellen.
Met vriendelijke groet,
Hugo Bens
Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: