Grave is vanaf gisteren de schlemiel van het Land van Cuijk.

LPG en VVD blijven mordicus tegen een eventuele verkenning naar de noodzaak van een bestuurlijke fusie. De andere raden in het Land van Cuijk besloten wel unaniem om deze stap te zetten. Ook wil men een specifiek Graafs bestuurskracht onderzoek. Dit voorstel kreeg steun van de hele coalitie. Conclusie: de processie van Echternach trekt gewoon verder. En dat op de dag dat de Ondernemingsraad van CGM een brandbrief naar de raad schreef over werkdruk enz. “Daar gaat de raad niet over”: zei de burgemeester. Dat moet de directeur oplossen. Weer een argument meer om wel te fuseren. Nu moeten de CGM ambtenaren voor drie colleges werken met veel overlap. Een gemeente is beter aan te sturen en werkt veel efficiënter. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: