Ontmoetingen in Grave op zonnige zaterdag.

Op een zonnig Maaspleinterras sprak ik diverse Gravenaren.
De Graafse tinnegieter deed me uitvoerig uit de doeken dat hij graag op een vaste plek in de binnenstad zijn werk wil demonstreren. In Alphen komen bussen toeristen naar dergelijke demonstraties. Hij assisteert daar dan ook. Recentelijk waren er 2 bussen van clienten van  Brabantzorg ook daar. In Millingen aan de Rijn heeft een collega een vaste plek in een ruimte die hij deelt met de VVV. 
Theo Gerrits had een groep van ruim 30 carnavalsvierders uit Molenhoek te gast. De aftredend prins carnaval kreeg een ritje in een voertuig aangeboden.
George van Kuppeveld vertelde dat de horeca tevergeefs bezwaar maakte tegen de komst van een Tapasrestaurant in de Hoofschestraat. Als argument werd o.a. genoemd dat er al een restaurant in die straat zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: