Geheimhouding in Grave: een bericht van 14-09-2009! Graafse raad praatte gisteren, in een werkbijeenkomst, over integriteit.

Met dank aan Peter van Straaten (De Gelderlander) en boekhandel in Groningen.

In de raadsvergadering van 22 september zal uitvoerig stilgestaan worden bij het lekken van vertrouwelijke informatie door wethouder Harry Opsteegh. Dan zal ook blijken of de harde opstelling van bijv. Piet Vollenberg gedeeld wordt door zijn andere fractieleden. In de pers haalde Piet, van de fractie Lokale Partij Grave, fel uit naar coalitiepartner CDA wethouder Opsteegh en sprak zelfs over “oprotten”. Ook zal de burgemeester moeten uitleggen of ze nog nadere juridische stappen gaat nemen richting wethouder Opsteegh. Nu alles toch op straat ligt moet de raad de geheimhouding maar opheffen. We kunnen dan in alle openheid praten over de toekomst van het AZC en de inrichting van het Wisseveld.

Eén gedachte over “Geheimhouding in Grave: een bericht van 14-09-2009! Graafse raad praatte gisteren, in een werkbijeenkomst, over integriteit.

  • 14 september 2009 om 18:59
    Permalink

    "OPROTTEN" Geloof het maar niet,dat zijn alleen maar grote woorden van Vollenberg.
    Zo kennen we hem toch!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: