Veerkrachtig Bestuur. Hoe heeft Grave gereageerd?

Brabantse besluiten

Stand van zaken Veerkrachtig Bestuur
36 Brabantse gemeenten hebben een toekomstvisie opgesteld hoe het lokaal openbaar bestuur het beste ingericht kan worden voor alle complexe maatschappelijke vraagstukken, nu en in de toekomst. Daarnaast zijn 11 gemeenten bezig met een ambtelijke of bestuurlijke fusie. De toekomstvisies van de overige 19 gemeenten worden voor 1 juli a.s. verwacht. Dit blijkt uit de brief die Gedeputeerde Staten gestuurd hebben naar alle Brabantse gemeente met een stand van zaken van het programma Veerkrachtig Bestuur in Brabant, een initiatief van de Vereniging Brabantse Gemeenten en de provincie.

P.S. In Grave werd dit onderwerp afgelopen dinsdag nog van de agenda gehaald. Wanneer komt er nu een reactie van Grave richting het provinciaal bestuur? Hopenlijk luisteren ze de band af van de raadsvergadering waarin de coalitie instemde met Ben Peters om het van de agenda te halen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: