Grave Lokaal

Omroep Brabant: Brabantse gemeenteraadsleden laten zelden vergadering schieten.

Via de onderstaande link kunt U het bericht over vooral het “braafste jongetje van de klas”    Leon Kamps horen en zien:

Mevrouw Nel Schuts, Keerpunt 2010 fractievoorzitter, was het perfecte voorbeeld van betrokkenheid bij het raadswerk. Amper ontslagen uit de Maertens kliniek tekende ze, net weer koortsvrij, de presentielijst. De avond ervoor had ze ook nog, thuis, kleine fractievergadering gehad. Natuurlijk had ze als vanouds de stukken goed bestudeerd en haar inbreng bij het debat deed er weer toe. Jammer genoeg waren er weer drie stemmingen  met 8:7 in het voordeel van de coalitie! Een afwezige van de vierpartijencoalitie en de stemmen zouden gestaakt zijn.Dan moet het onderwerp in een volgende vergadering behandeld worden.

Hennie Bongers in beeld
Nel Schuts is herstellende van een ingreep in de Maertenskliniek
Onze fractie die vooral buiten de raadszaal dicht bij de inwoners wil staan. Maar alle raadsvoorstellen worden flink bestudeerd. Met 8 uur per week per persoon redden ze het niet. De geraadpleegde Tilburgse deskundige had het over minimaal 8 uur werk per week.

Het bezoeken van  vergaderingen van presidium, auditcommissie, commissies Inwoners en Bestuur en Ruimte, werkbijeenkomsten, presentaties, inspraakavonden, grote en kleine fractievergaderingen,overleggen binnen het Land van Cuijk en vooral luisteren naar Graafse, Velpse, Escharense en Gasselse inwoners, ondernemers en verenigingsbestuurders vergen eerder het dubbele aantal uren. Ook vindt er regelmatig overleg plaats met het bestuur van Keerpunt 2010 en de webmaster. En dan moeten ook alle raadsstukken doorgenomen worden en besproken worden. Raaddigitaal en het besloten intranet hebben iedere dag wel nieuwe informatie. Ook via Whatsapp, Facebook en e-mails komt een stroom van informatie naar de fractie. Via deze weblog blijft u dagelijks op de hoogte van hun werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *