Fractie Keerpunt 2010 stelt vragen over nieuwe Gebiedsvisie Wisseveld/Waterlinie en plannen rond detailhandel op het Wisseveld.

De Maasdriehoek schrijft:


Mijn vervanger heeft zich prima ingewerkt en spit alle dossiers grondig door net zoals Nel Schuts en Ben Litjjens hun specifieke dossiers doorwrooeten.


Hennie Bongers bevroeg wethouder Daandels (CDA) over de toegezegde Gebiedsvisie van projectontwikkelaar GBB. Daandels: “Er is nog geen planning van de procedure van de Gebiedsvisie, dat hangt af van het indienen ervan.”
GBB verwachtte voor de zomer de visie openbaar te kunnen maken. Op de vraag van Keerpunt 2010 over plannen rond detailhandel op het terrein, antwoordde wethouder Daandels: “In het bestemmingsplan dat nu aan de orde is, staat geen detailhandel gepland. Ik zal u tijdig informeren over de procedure van GBB, waarschijnlijk na de zomer.” 
Voor de Graafse gemeenteraad speelt het aantrekkelijk houden van het centrum een belangrijke rol in de discussie over wat er op Wisseveld/Waterlinie staat te gebeuren. 
Daandels zei hier eerder over: “Regionaal is de intentie detailhandel in het centrum te concentreren. Projectontwikkelaar GBB moet hier in haar Gebiedsvisie rekening mee houden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: