Knotwilgen langs de ijsbaan i 1996!!! Dora, Adriaan, Sjef, Rikie Louis, Gerrie, Chris, Jacques en Andre Leurs en Jeannette Kersten op foto’s van het BHIC archief.

Door op de foto te klikken komt u op de site van het BHIC. Dankzij Jos en Jean Smeets kunt u deze foto’s bekijken.

 
   
Henny Kentin-Jans
16 april om 13:31
 
hoi sjaak, wat leuk zeg deze site, die ga ik zeker eens goed bekijken, daar zijn uren voor nodig. Heel mooi om dat allemaal weer eens te kunnen bekijken !!! Bedankt hoor. Houdoe !!!!! Ik blijf toch een GRAVIN hoor !!!!!

BHIC archief foto


In deze sacramentsprocessie liep ik met o.a. Henk van Kuppeveld  en Martien Delhaes met een houten kruis. Achter ons liepen mannelijke 


slechtzienden en blinden van Sint Henricus gearmd. Op het grasveld zitten blinde en slechtziende kinderen van de Wijnberg.


BHIC archief foto

Sjef (Joost) Leurs loopt met de monstrans, als neomist = pas priester gewijd) tijdens de jaarlijkse sacramentsprocessie langs ons ouderlijk huis, Rogstraat 8, op weg naar het rustaltaar bij het rustoord.

BHIC archief foto


Later liepen we met de familie Leurs en anderen door de Hoofschestraat naar de Soos. Daar werd een receptie gehouden en een afsluitend feest gevierd.

BHIC archief fotoJeannette mocht in 1953 op 3,5 jarige leeftijd deken Goossens bij het rustaltaar op de Markt een bloemetje aanbieden. Ze was net in de Hoofdwagt komen wonen na een verhuizing uit Lochem waar Harry en Cato ook al een slagerij hadden. Ze is daar geboren.
BHIC archief foto
Ben (Tom) Leurs zit hier bij de fraters op de Lagere sint Jozefschool aan de Koninginnedijk. Hij zit vooraan in het midden naast Klaas Snoeij.

BHIC archief foto


Rikie en Gerrie Leurs staan hier in de pas verbouwde winkel van de Snip in de Rogstraat.

BHIC archief foto
BuitenaanzichtBHIC archief foto


Banketbakker  Cor Peters gaat met de VUT.

BHIC archief foto


BHIC archief fotoBHIC archief foto


BHIC archief foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: