Opmerkelijke passage in verslag van het recentste coördinatie overleg van de 5 burgemeesters

Deze foto is uit mijn foto-archief. Hennie Bongers krijgt bloemen n.a.v. zijn aantreden in de Graafse raad ter vervanging van mij. 

Voor de informatieverstrekking aan de raad en de inwoners over het dossier Samenwerken Land van Cuijk verdient de portefeuillehouder onze burgemeester Lex Roolvink geen bloemetje. Via de websites van Mill, Boxmeer  en Cuijk krijg je een kijkje in de keuken van het coordinatieoverleg van de burgemeesters. Via de Graafse website is die informatie niet te vinden. Zie een recent verslag waarin staat dat Grave tegen een finantieel voorstel over een het project Voortgang Business Developer is. 
In Cuijk maakt de voorzitter van de raad regelmatig een stapje opzij ten behoeve van Henk Siroen als er sprake is van belangenverstrengeling/integriteit. Aan het begin van deze raadsperiode heeft de raad die afspraak met de voorzitter/burgemeester gemaakt. In Grave is dat een vrije kwestie.

  1. Voortgang Business Developer.

    De brief welke is verstuurd naar Sint Anthonis, omvat een passage over ‘financiering’
    waarmee gemeente Grave niet akkoord is.
    Standpunt zal verwoord en verstuurd worden naar desbetreffende bestuurlijk trekkers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: