Grave Lokaal

Het regieteam maakte er chocolade van!

P.S. Webmaster: Deze foto is geplukt van de Graafse website. Volgens het onderschrift is de verdeeldheid in dit team als volgt:
Tegen een onderzoek zijn 4 leden. Mill met 2 leden. Sint Anthonis met 1 lid en Grave met 1 lid.
Voor een onderzoek zijn: 6 leden. Boxmeer met 2 leden. Cuijk met 2 leden. Grave met een lid. Sint Anthonis met 1 lid. De verhouding van de burgemeesters in dit team is 2 tegen!
Na de gemeenteraadsverkiezingen in maart is de samenstelling het Regieteam Raden Land van Cuijk gewijzigd. In 2011 stelden de vijf raden het Graafs Manifest vast. Met dit manifest werd een krachtige impuls gegeven aan de samenwerking in het Land van Cuijk. Het Regieteam Raden is het overlegorgaan dat namens de gemeenteraden Land van Cuijk (Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert, Grave, Cuijk en Boxmeer) de regie voert over de samenwerking in het Land van Cuijk. Het regieteam ziet aan de hand van de Uitvoeringsagenda toe op de uitvoering van de door de raden vastgestelde Strategische Visie voor het Land van Cuijk.Op de foto van links naar rechts: Marcel Thijssen (raadslid Cuijk), Mark Janssen (raadslid Mill en Sint Hubert), Arno Rombouts (raadslid Sint Anthonis), Johan Koelman (raadslid Boxmeer), Henk Siroen (raadslid Cuijk en voorzitter van het Regieteam), Antoine Walraven (burgemeester van Mill en Sint Hubert, namens het Coördinatie- /Burgemeestersoverleg), Petra van Schayik (raadslid Mill en Sint Hubert), Rick Joosten (raadslid Grave) en Jacques van Geest (raadslid Grave). Op de foto ontbreken: Frans van der Zande (raadslid Boxmeer), Wouter Bollen (raadslid Sint Anthonis) en Lex Roolvink (burgemeester van Grave, namens het Coördinatie-/Burgemeestersoverleg).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *