Graafse griffier geeft een correctie op mijn bericht dat het coordinatieverslag wel is te zien op de gemeentelijke website!

Henk Siroen is al jarenlang de voorzitter van het regionale regieteam. Hij zit hier naast Nel Schuts tijdens een van de vele conferenties/werkbijeenkomsten.

Hoi Jacques,

Ik mail je naar aanleiding van het artikel op je website waarin gesteld wordt dat informatie over samenwerking land van Cuijk, specifiek het verslag van het coördinatieoverleg, niet te vinden is op de website van grave. Het betreffende verslag is opgenomen bij de ingekomen stukken onder nummer 2016-065.

Bedankt voor jouw aanvulling heb ik Sophie de Best terug gemaild Zelfs op zondag worden de berichten dus veel gelezen en er op gereageerd.

Hopenlijk komen de andere verslagen nu ook snel op de website en dan onder een apart kopje. Als je coordinatieverslag intypt krijg je er maar een te zien. Waarschijnlijk heeft de voorzitter van de regiegroep op dit manco gewezen. Begin van de week had ik hem er op gewezen dat Cuijk, Mill en Boxmeer alle verslagen geplaatst hebben. Hij zou de verantwoordelijke mensen van communicatie enz. er op wijzen. 
In doorgaans betrouwbare kringen heb ik vernomen dat dit jaar nog de totaal vernieuwde website de lucht ingaat. Misschien kan er dan een apart gedeelte gewijd worden aan ontwikkelingen in het Land van Cuijk. Nu is het verdomd moeilijk om stukken enz. terug te lezen enz. Ik bied aan om mijn foto’s vanaf 2008 gratis aan te bieden als er een historisch overzicht gemaakt wordt op de nieuwe site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: