Grave Lokaal

Commissievergadering Inwoners en Bestuur en openbaar fractieoverleg Keerpunt 2010.O

Op maandag 7 maart vergadert de fractie van Keerpunt 2010 o.l.v. voorzitter Jacques Leurs van Keerpunt 2010 over o.a. de agenda van de gemeenteraad. Veel zaken van de commissie Inwoners en Bestuur komen dan ook weer in de raadsvergadering terug. Een van de belangrijkste zaken is de bestuurlijke/ambtelijke toekomst van Grave. 
In de Boxmeerse wandelgangen hoorde men zeggen:
“De samenwerking in Land van Cuijk 2.0 wordt hier en in Cuijk vergeleken met een voertuig waarvan 2 koetsiers voor op de Bok (Boxmeer en Cuijk) voorwaarts willen en Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert en Grave alleen “remmers in vaste dienst”  hebben in de personen van burgemeesters, wethouders en raadsleden.”

Op dinsdag staat Land van Cuijk 2.0 ook op de agenda van de commissievergadering Inwoners en Bestuur. Deze informatie is van de gemeentelijke website gehaald. Door op het betreffende onderwerp te klikken krijgt U alle onderliggende stukken te zien. Veel leesplezier. Wilt U de fractie van Keerpunt 2010 uw standpunt voorleggen U bent van harte welkom op ons openbaar fractieoverleg op 7 maart om 19.30 uur in het Stadskantoor. 
RSSLees deze pagina voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *