Nieuw magazine voor het Land van Cuijk.

Mailbericht magazine
Beste ondernemer,
Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk ziet het als haar taak er voor te zorgen dat, ook buiten onze regio, meer aandacht wordt besteed aan wat er in ons Land van Cuijk te beleven valt. Want hoe beter deze regio wordt gepromoot, des te groter is de kans dat toeristen en recreanten naar ons gebied willen komen, des te meer zij uiteindelijk ook gaan besteden en des te waarschijnlijker wordt een stijging van de omzet van de toeristisch-recreatieve ondernemers in het Land van Cuijk.
Om die toeristen en recreanten te overtuigen van hoe bijzonder het Land van Cuijk is zetten wij tal van promotiemiddelen in. Een van die middelen is hét nieuwe Land van Cuijk Magazine. In maart van dit jaar verschijnt de eerste uitgave, zowel in het Nederlands als in het Duits. Wij werken bij de productie van het magazine samen met onze partner Cybox uit Boxmeer. 
Wij realiseren ons dat het niet het eerste (en waarschijnlijk ook niet het laatste) magazine is waarvoor u benaderd wordt, maar wat het Land van Cuijk Magazine uniek maakt is dat het het meest complete overzicht is van wat er in 2016 in onze regio te beleven valt. En dat u mede de inhoud bepaalt; dat doet u door u mee te doen!
Het Land van Cuijk Magazine
o vertelt de bijzondere, historische verhalen van het Land van Cuijk;
o laat zien welke bezienswaardigheden er zijn, waar je ongestoord kunt fietsen en wandelen, waar je kunt winkelen en waar je je heerlijk kunt ontspannen;
o geeft een overzicht van de verblijfsaccommodaties in het Land van Cuijk;
o biedt aantrekkelijke arrangementen aan;
o geeft tips waar je lekker kunt eten en drinken.
Aan u de keuze! U kunt zelf bepalen of en zo ja hoe u in het magazine vermeld wilt worden. Met een advertorial op maat, een advertentie, een ‘groetertip’ of een eenvoudige naamsvermelding; kansen in overvloed!
Wilt u meer weten ? Zie de bijgevoegde tarievenkaart voor de mogelijkheden of kijk op www.rbtlandvancuijk.nl/deelname
U kunt het inschrijfformulier gebruiken om kenbaar te maken hóe u wilt deelnemen. Wij nemen na ontvangst van het formulier contact met u op.
Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u wilt overwegen of en zo ja hoe u mee wilt doen, bellen wij u in een van de komende weken. U kunt dan ook doorgeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Mocht u vragen hebben, dan kunnen die ook dan worden voorgelegd. Wilt u niet wachten op het telefoontje, stuur dan een mail naar magazine@rbtlandvancuijk.nl of bel naar 0486-477778.
Met vriendelijke groeten,
namens het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk
Erik Jansen
toeristisch manager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: