Grave Lokaal

Bastion van Zorg heeft er een nieuwe onderneming bij: Avant Spirit.

Van harte welkom bij Avant Spirit!

Beste relatie van Avant sanare,

Jij bent een van onze partners met wie wij in de afgelopen 5 jaar prettig samengewerkt hebben. Bedankt hiervoor. Graag stellen wij ons zusje Avant Spirit aan je voor.
 

Per 1 januari 2016 is onze organisatie uitgebreid met Avant Spirit en zijn wij in het Emmaüsklooster te Velp-Grave met het centrum voor zingeving en welbevinden gestart. Binnen het klooster zullen Avant Spirit en een communiteit (leefgroep), de Sisters of Saint Clare, geleid door Rafaël Maria Theuvenet, als gelijkwaardige partners optrekken.

Wij stellen ons ten doel, het op integrale wijze ontwikkelen en bevorderen van kennis, vaardigheden en welbevinden op mentaal en spiritueel gebied. Binnen het Emmaüsklooster zullen er diverse cursussen, workshops en retraites voor zowel individuele deelnemers als organisaties worden aangeboden op het gebied van:
 

  1. Zingeving en spiritualiteit
  2. Leefstijl 
  3. Welbevinden en relaties 
  4. Talentontwikkeling
  5. Creativiteit en muziek

Daarnaast faciliteren wij ook graag het gebruik van de bijzondere ruimtes binnen het Emmaüsklooster, inclusief diverse cateringmogelijkheden. Wij bieden een totaalplaatje, met aandacht voor ‘de gezonde driehoek van welzijn, voeding en beweging’. Zo kun je binnen het Emmaüsklooster genieten van gezonde voeding uit eigen moestuin, actief bewegen maar ook in de prachtige natuurlijke omgeving tot rust komen.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *