Grave Lokaal

Bericht voor de besturen van de dorps-en wijkraden in Escharen, Gassel, Grave en Velp. Keerpunt 2010 zal dinsdag vragen hierover stellen in de raadsvergadering!

Henk Siroen, raadslid van PLC uit Cuijk stuurde mij de volgen de mail:



Dag Jacques, misschien ook iets voor de dorpen in de gemeente Grave.  Ik heb dat net naar onze dorpsraden gestuurd. Met vriendelijke groet Henk
Beste mensen, ik wil langs deze weg attenderen op het project  Krachtige Kernen/Starke Dörfer – behoud van de leefbaarheid in kleine kernen/ nachhaltige Sicherung der Lebensqualität in kleinen Dörfern vanuit Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Kapittelweg 33, 6503 GL Nijmegen  
Kontaktperson Mw. Drs. Will Bongaerts 0031 6 57594190
will.bongaerts@han.nl ) in het kader van onze Euregio Rijn-Waal en ik denk dat het een goede zaak is/kan zijn dat vanuit onze gemeente hier ook aan deelgenomen wordt. Ik zag vandaag dat uit het Land van Cuijk alleen Langenboom meedoet. 
Op 26 november aanstaande wordt het project behandeld in de Euregioraadsvergadering  (en 99% zeker goedgekeurd) en ik zag ook dat dorpen zich nog kunnen aanmelden. Ik ben overigens aanwezig op die vergadering.  Eerder had ik die informatie over dit project nog niet, vandaar.  Ik stuur nadere info bij en kan evt. support geven. 
Het beste is om bij interesse contact op te nemen met het bureau van onze Euregio in Kleve (D) te weten:

Euregio Rijn-Waal

Emmericher Str. 24D-47533 KleveTel: +49 (0) 2821 7930 0Fax: +49 (0) 2821 7930 30E-mail: info@euregio.orgPostadres secretariaat:Euregio Rijn-WaalPostbus 2207040 AE ´s-Heerenberg.

Schroom ook zeker niet om anderszins subside aan te vragen daar ; daar zit zover nog niet bekend en is ook geld voor jullie onder bepaalde voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *