De Graafse Bestuurscrisis no. 20: Groenstrokendebaclé: drogreden van wethouder Eric Daandels in de Gelderlander.

Eric Daandels: ‘In andere gemeenten wel goed verlopen.”
Wethouder Eric Daandels (CDA), snapt de commotie niet. “In de gemeente Mill is dit ook gedaan. Daar verliep alles vlekkeloos. De firma Eiffel, die dit voor ons doet, heeft het al in 43 gemeentes gedaan. Ze hebben ervaring genoeg.”
Daandels wil in december het project afronden. Volgens de laatste cijfers gaat het om 471 stukken grond. In 229 gevallen is het dossier afgerond. Bij de andere 242 grond-‘bezitters’ moet er nog een finale afhandeling komen. “Bij de dossiers die in december niet zijn afgehandeld zal het op een juridische procedure aankomen.”
P.S. Voorzitter Keerpunt 2010: De vorige raadsvergadering zou er een interpellatiedebat gehouden worden dat door fractievoorzitter Nel Schuts aangevraagd was. Door alle commotie over het andere interpellatiedebat over een zaak die Daandels in zijn portefeuille heeft is dit debat niet doorgegaan. Hoe het verder gaat is voor bijna iedereen niet bekend. Zonder verdere verklaringen van alle betrokkenen kunne we niet zomaar over de begroting gaan vergaderen lijkt me!


Al het nieuws over groenstrokenproblematiek kunt U terug lezen door in het linkerblokje bovenaan mijn weblog groenstrokenproject in te typen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: