De Gelderlander bericht over het bord van Ben / Jan Litjens

Raadslid waarschuwt: ‘Koop hier geen huis’
ESCHAREN
Het bord waarmee raadslid Ben Litjens potentiële huizenkopers afschrikt. –FOTOBRON–foto Ed van Alem
Een nieuwe woning in het bouwplan Hof van Esteren in Escharen? Niet verstandig. Dat laat stenenhandelaar en raadslid Ben Litjens in Grave onomwonden weten. Hij heeft voor zijn bedrijf, vlak bij het Hof van Esteren, een bord geplaatst waardoor geïnteresseerden zich achter de oren zullen krabben voor ze een krabbel onder een koopcontract zetten.
“Mensen hebben het recht goed geïnformeerd te worden”, zegt Jan Litjens, advocaat en broer van het raadslid. “Als de projectontwikkelaar dat in de folder niet doet, doen wij dat wel.” Jan Litjens behartigt de belangen van broer Jan die als raadslid niet in een lastig pakket wil komen en van belangenbehartiging beticht wil worden. Burgemeester Lex Roolvink betreurt de actie van het raadslid van oppositiepartij Keerpunt 2010. “Er is vrijheid van meningsuiting, maar als raadslid heeft hij ook een voorbeeldfunctie”, zegt Roolvink.
Vervolg op pagina 2
‘Straks niet schrikken van het lawaai’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: