The Day After: laat regionale Rekenkamercommissie L.v.C. Onderzoek doen naar alle cijfers!

Als voorzitter van Keerpunt 2010 en betrokken inwoner van  Grave wil ik dringend het advies geven aan oppositie en coalitie om in het belang van de bestuurlijke toekomst van Grave aan de Regionale Rekenkamercommissie L.v.C.  een opdracht te verstrekken om een diep”grave“nd onderzoek te doen naar alle cijfers die in omloop zijn. Daarna kan de discussie plaatsvinden waarna de LPG fractievoorzitter naar vroeg. Een interpellatiedebat hoeft dan niet meer. 

Repareer ook de de verordening waarin beschreven is waaraan een interpellatiedebat moet voldoen! Dan kunnen we situaties als nu voorkomen.

Laat onze voormalige griffier Jos Roelofs zijn tijdelijke plaats in Mill verruilen voor Grave. Sophie de Best kan dan tijdelijk in Mill haar zieke college vervangen. Dit is een Win-Win situatie. Sophie werkte jarenlang in Miil en Jos kent als geen ander de sfeer onder het college, ambtelijk apparaat en de raad waarin vele onervaren raadsleden zitten. Jos kan dan als mediator/griffier Grave weer prima bestuurbaar maken. Raad ga weer in gesprek en debat met elkaar. Grave verdient dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: