Grave Lokaal

Competente Rebellen doen mee aan de Stadsquiz WIZZIK.

Toelichting op onze naamkeuze van het team:

Competente rebellen hebben het lef om door te vragen en dogma’s ter discussie te stellen.



Klik op onderstaande link:


Wilt u ons team Competente Rebellen steunen? Like dan onze aanmelding op de facebookpagina van WIZZIK!!  


Op de valreep heeft Keerpunt 2010 een team aangemeld voor de Graafse Stadsquiz WIZZIK. 
Vanaf de locatie in het Graafs particulier museum van Jo de Wit in de Maasstraat nemen De Competente Rebellen het op tegen de andere teams. 
In de bovenstaande  afbeelding ziet U onze deelnemers onder leiding van teamcoach Hennie Bongers
Verder doen de volgende “rebellen” mee: fractievoorzitter van Keerpunt 2010 Nel Schuts, raadsleden Ben Litjens en Hennie Bongers.  Voorzitter Jacques Leurs doet mee met zijn Bussumse echtgenote  Sophie
Tom Leurs, broer van Jacques Leurs, uit Epe is een mooie aanvulling van ons team i.v.m. zijn kennis van de gezondheidszorg, gilden, wielersport en de historie van Grave. 
Ton van Elk de Freese uit Cuijk, oud-voorzitter en mede-oprichter van Keerpunt 2010, is onze juridisch teamlid. Hij weet ook veel van de politiek in het Land van Cuijk als voorzitter van de Cuijkse politieke partij PLC. 
Ons team wordt verder aangevuld met twee bekende Graafse “rebellen”. Jo de Wit is bekend door zijn vele archeologische vondsten. Hij weet alles over de ondergrond en geschiedenis van onze gemeente. Zijn museum heeft hij ter beschikking gesteld als onderkomen a.s. zondag. 
Hester Kruizinga behoeft verder geen introductie. Als oud-voorzitter van de Wijkraad Binnenstad heeft ze veel zaken aangekaart zoals: ondergronds afvalinzameling, meer groen in het centrum, betere burgerparticipatie enz. Ze heeft door haar scherpe uitspraken veel Graafs stof doen opwaaien. 
Tenslotte willen we onze netwerken inschakelen om ons team te liken. Doet U daar aan mee? Bij voorbaat dank. De vakantieperiode was debet aan onze late aanmelding. 
Maar we zijn blij dat we later kunnen zeggen: “We waren erbij toen in de Graaf de eerste WIZZIK gespeeld werd”. We hebben er zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *