BREAKING NEWS: Voltallige oppositie stapt op tijdens de raadsvergadering.

De voltallige coalitie blokkeert een interpellatiedebat over het Wisseveld.
VPGrave, Keerpunt 2010 en EVA wilden van het college uitleg krijgen over de verschillende cijfers die in Grave in omloop zijn over de verliezen die geleden zijn of worden op bijv. het aanleggen van de infrastructuur. 

Toen na een schorsing en overleg op de burgemeesterskamer de standpunten hetzelfde bleven stapten  de 7 oppositieleden op en gingen op de overvolle publieke tribune zitten. De coalitie werkte vervolgens zonder veel discussie enkele agendapunten af. Bestemmingsplannen Buitengebieden werden zonder veel discussie aangenomen. De carillontoren wordt opgeknapt en krijgt een te klein carillon. Niemand sprak nog over een eventuele uitbreiding waar recentelijk door een deskundige voor gepleit werd. Raadsleden van Keerpunt 2010 konden dit niet meer inbrengen omdat ze hun zetels verlaten hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: