Grave Lokaal

Gravenaren in het nieuws: Rob Leurs: “All you need is bread”.

Bakkerij Leurs in Grave bakt ze weer bruin na brand bij Palazzo Theater

GRAVE – Vier maanden lang was bakkerij Leurs in Grave noodgedwongen gesloten. De zaak liep flinke schade op toen het naastgelegen Palazzo Theater in vlammen opging. Bij die brand kon bakker Rob Leurs, die net wilde gaan slapen, zelf ternauwernood ontkomen. Hij werd gered door de brandweer.
Vier maanden later staat Rob Leurs weer brood te bakken bij zijn ovens. “De schade was destijds enorm. Er stond zelfs water in de ovens en heel de winkel stond blank.” Leurs kon als ondernemer overleven omdat hij goed is verzekerd.
Spannend Zo’n eerste dag is toch spannend voor Rob Leurs en zijn personeel. Het is nog wat behelpen omdat er opstartproblemen zijn. Zo werkt de verlichting in de vitrine nog niet en zijn de broodrekken niet op tijd geleverd. Maar de klanten staan even na acht uur weer in de rij.
All you need is bread
Rob Leurs heeft er vertrouwen in dat de klanten na maanden van sluiting de weg naar zijn bakkerij weer weten te vinden. Op Facebook kreeg hij tijdens de sluiting enorm veel steunbetuigingen. Een van de eerste klanten die binnenkomt is alvast blij: ‘All you need is bread’, zegt hij met een lach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *