Gelukkig hebben we Graveon nog. Bestemmingsplan Wisseveld regelrechte bedreiging Centrum!

Graveon ontbijt bij Jumbo
Ben Litjens, lid van Graveon, heeft bij diverse gelegenheden zijn bezorgdheid over de wijzigingen binnen dit bestemmingsplan geuit!
BELANGRIJKE UITNODIGING
Beste collega ondernemers,
Mogelijke ontwikkelingen op het Wisseveld vinden wij als bestuur van Graveon zeer verontrustend. Het bestemmingsplan, wat de gemeente voor ogen heeft, is naar onze mening een regelrechte bedreiging voor het centrum van Grave.  Niet alleen de levensvatbaarheid van de centrumondernemingen wordt bedreigd, maar ook de  leefbaarheid van Grave.
Graag nodigen wij u uit om met ons van gedachten te wisselen en onze zorgen met u te delen. Deze uitnodiging is daarom niet alleen bedoeld voor de leden van Graveon, maar zeker ook voor alle centrumondernemers. Met name zij dreigen immers in hun ondernemen te worden beschadigd.
Gezien het tijdpad wat de gemeente heeft om de procedures te doorlopen, is snel en adequaat handelen uiterst noodzakelijk. Desondanks bij voorbaat onze excuses voor het korte tijdsbestek dat resteert tussen deze uitnodiging en vergadering. Vanzelfsprekend hebben wij als Graveon al actie ondernomen en onze strategie in werking gezet.
Datum:​donderdag  27 augustus 2015
Plaats:​Catharinahof
Tijd:​​19:30 uur
Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.
Met vriendelijke groet,
Peter van Kuppeveld

Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: