Hester Kruizinga over: Hernieuwde inzet eenmalige koopkrachttegemoetkoming.

Ter informatie  een artikel op mijn website n.a.v. de Koopkrachttegemoetkoming 

http://www.destierlijkestad.nl/nieuws/veegactie-grave/

Helaas maakte de commissie Inwoners & Bestuur een A-stuk van agendapunt 8;Hernieuwde inzet eenmalige koopkrachttegemoetkoming 2015 en dat betekent dat er tijdens de Raadsvergadering op . . . . . . Ja wanneer eigenlijk, er niet meer over gedebatteerd kan worden. Volgens de website van de gemeente Grave (ik heb gekeken op 25 mei) is er in mei en juni geen openbare Raadsvergadering meer. Dat bestaat natuurlijk niet uitgaand van de normale vergadercyclus. 
Hester Kruizinga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: