Keerpunt 2010 maakt het verschil: 2. Brede School Oost op VISIO terrein.

Door de vorige raad werd besloten door een meerderheid van CDA, VPGrave en Keerpunt 2010 om in het Esterveld een nieuwe Brede School te bouwen. Nu kwam naar buiten dat overwogen wordt om de school op het pas verworven VISIO terrein te gaan bouwen.
Al weken lang bepleitten we dat vurig. Gelukkig heeft het college ook voor deze optie gekozen. 
Deze plaats heeft alleen maar voordelen: dicht bij het centrum, snel bouwen zonder rekening te hoeven houden met de omgeving, geen tijdelijk onderdak voor de basisschoolleerlingen, gebouw kan aangepast worden aan de nieuwste inzichten, zwembad en gymzaal dichtbij, sloop school kan sneller, vrijkomend terrein kan herontwikkeld worden en het VISIO terrein blijft niet een kale vlakte met puinresten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: