Drukke agenda van vrijdag tot woensdag a.s.

Vrijdag:

Jeannette is vier jaar geleden overleden op 10 april 2011. Haar graf bezoeken, bloemen leggen, herinneringen ophalen, bedanken voor alles wat ze ons gegeven heeft en het  olielampje brandend houden. 

‘s Avonds wordt in Velp het Harrie Opsteegh bankje onthuld op de Vetwei. In het fotoarchief heb ik de foto’s van zijn afscheid als wethouder in 2010 bijna boven aan geplaatst als een hommage aan mijn CDA leermeester. Ook heb ik twee blokjes foto’s over zijn politieke leven geplaatst. Hierboven een foto van zijn kleinkinderen tijdens zijn afscheid als wethouder. Hij moest het veld ruimen voor de huidige CDA wethouder Daandels.

Zaterdag:

In ons museum Graeft Voort wordt de nieuwe kostbare penning onthuld. Later meer foto’s. ‘s Avonds is er een etentje van de leden van de oude en nieuwe fractie Keerpunt 2010.

Zondag: 

In onze Elisabeth wordt een mis ter intentie van Jeannette opgedragen.

Maandag:


Het jaarlijkse uitje van de senatoren van Pothuusburg zal ook in het teken staan van de actie van Jan Verhaaren om gelden voor de kankerbestrijding op te halen. 

Voorbereiden van het openbaar fractieoverleg van Keerpunt 2010 op deze avond!

Dinsdag:


Kappersbezoek aan kapper Frans. Nakaarten met een van de organisatoren van het uitje van het Convent van Oud-Prinsen Pothuusburg.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: