Trots op Gassels (Graafs bedrijf)

In het televisie programma Booming Business van de familie van de Vorle uit Gassel (Grave) was te zien hoe dit bedrijf voor veel hulp organisaties hulpgoederen inkoopt en verstuurd. De verslaggeefster was gehuld in een pak dat Ebolahulpverleners dragen. Ook werd een stroomaggregaat getoond dat gebruikt kan worden in gebieden waar geen electriciteit is. De aanwezige Brabantse ondernemers zeiden dat we op zo’n bedrijf trots moeten zijn. Ik sluit me bij hen aan. Niet alles in Grave is gelukkig kommer en kwel. Dat geeft de burger, en raadsleden, weer moed!

Gegoogle levert dit op.

Gasselse hulpgoederen naar Irak

GASSEL – Ondernemer Van de Vorle uit Gassel levert hulppakketten voor Artsen Zonder Grenzen. Maandag vertrok er weer een vrachtwagen naar Koeweit. Daar vervoeren Artsen Zonder Grenzen de goederen verder naar Irak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: