Wiet Genevace overleden. Als hommage aan de ras Echte Gravenaar heb ik de foto’s van het uitreiken van de konininklijke onderscheiding op 25 april 2008 in het fotoarchief geplaatst. .

Roland Wolters, bestuurslid van het Convent van Senatoren van Pothuusburg berichtte zojuist dat Wiet Genevace vannacht is overleden. Verdere gegevens ontbreken nog. Ik wens de naaste familie en vrienden veel sterkte de komende tijd.

In 2008 werd Wiet koninklijk onderscheiden en schreef de Gelderlander dit over hem:

Wiet Genevace (76) is sinds de jaren zeventig actief op het gebied van plaatselijke cultuur, zorg en welzijn. Hij was twintig jaar bestuurslid van carnavalsvereniging Pothuusburg. Ook voor de VVV en de ondernemersvereniging heeft hij het nodige betekend.


Laatste informatie:


Het Convent van Senatoren  begeleidt Wiet Genevace naar de Kerk en zijn laatste rustplaats. De uitvaart zal komende dinsdag om 14:00 uur gehouden worden in de Elisabethkerk.  Vanaf het mortuarium in de Oliestraat begeleiden de Oud-Prinsen de uitvaartstoet  naar de Kerk en naar het Kerkhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: