Meldpunt Kritische Gravenaren.

In de Gooi-en Eemlander stond een kritisch artikel over het idee van CDA-fractieleider Sybrand Buma om een landelijk meldpunt voor “Wandelende Tijdbommen” op te richten. Mij inspireerde dat om de suggestie op dit weblog  te plaatsen om een Graafs Meldpunt voor kritische inwoners op te richten.
Indachtig het gezegde van oud-burgemeester Zelissen: “Wrijving geeft glans” moeten we onze kritische inwoners koesteren en met hen in gesprek gaan en blijven. Misschien kan www.gravepolitiek als meldpunt verder gaan optreden.

Klant koning? (Citaat uit het laatste commentaar van onze eigen B.B.)
Wat gemakkelijk vond ik haar reactie op het gegeven dat de werkneemsters (van Pantein Vivent) uiteindelijk het kind van de rekening zijn, omdat ze salaris moeten inleveren om bij Tzorg verder te kunnen werken. Dan denk ik, Anja, gemeente Grave, je bent de klant en bent dus de koning. Als iemand in staat is om de inkoopvoorwaarden te bepalen, zijn het de gemeentes en dus ook de gemeente Grave. Daarin zou ook wethouder Henisch zich gerust wat serieuzer mogen nemen. Zoals de zorgaanbieders hun werkgeverschap wat socialer zouden kunnen invullen, minstens even serieus als hun bestuursposities en -bezoldiging, zo zouden ook de inkopers, gemeentes, hun centrale positie met wat meer ambitie inhoud kunnen geven in plaats van klakkeloos mee te lopen in de rat race naar de bodem.  Het moet tenslotte ergens vandaan komen…

Klik op de volgende link: Meldpunt Kritische Gravenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: