Raamdonk wordt verbouwd tot Brede School. Meer op speciaal weblog.

Klik op deze tekst:

 Volg op dit blog de ontwikkelingen op de voet!

2015

Het jaar 2015 is het jaar dat we het schoolgebouw De Raamdonk gaan verbouwen tot een gezamenlijk nieuw onderkomen voor Basisschool De Raamdonk en Basisschool De Wegwijzer. Op deze blog hebben we al de eerste ontwerpen laten zien. Op basis van deze  ontwerpen hebben  de (onder)aannemer(s)  hun eerste ramingen gemaakt. Daaruit blijkt dat er nog wat aanpassingen nodig zijn om de plannen te laten passen binnen het beschikbare budget. De afgelopen weken zijn we druk in de weer geweest om de plannen zo aan te passen dat de uitgangspunten van de verbouwing – 2 scholen in één gebouw met een gezamenlijk hart en ruimte voor een goed onderwijskundig klimaat – overeind blijven. Deze plannen hebben we vandaag, dinsdag 6 januari, in het bouwteam besproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: