Opmerkelijk nieuws op website Brabantzorg.

Gemeenten
De gemeenten in de regio Oss – Uden – Veghel: MaasdonkLithBernhezeSint-OedenrodeVeghelOssBoekelUdenLanderd en Grave. De regio telt ongeveer 275.000 inwoners. Er vindt overleg plaats met de gemeenten over (de ontwikkeling van) woonservicezones, zorgloketten en nieuwbouwprojecten. In negen van de tien gemeenten waarin BrabantZorg actief is, nam de stichting deel aan de openbare aanbesteding van de huishoudelijke dienstverlening in het kader van de WMO. Deze is in alle gevallen volledig aan BrabantZorg gegund. Alleen met de gemeente Grave is een beperkte productieafspraak gemaakt voor een specifieke doelgroep. In de gemeente Bernheze heeft BrabantZorg níet deelgenomen aan de aanbesteding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: