Facebook bericht: Leuk nieuws uit creatief Grave.

Eindelijk mogen we hardop praten over waar we al maanden hard aan werken: een échte stadsquiz in Grave! Onder de naam ‘WIZZIK’ zal de eerste editie dit najaar een feit zijn. Tientallen teams, honderden enthousiaste mensen, die op dezelfde zondagmiddag strijden om de titel én om het kunnen spekken van hun club-, buurt- of verenigingskas. Like deze pagina even, om op de hoogte te blijven van alle info (bijvoorbeeld om je vanaf 1 juni te kunnen inschrijven met jouw club!). Delen helpt onze bekendheid meteen te vergroten, 

thanks! Met Jolanda AdamsFrank Haans en Antoinet van Berkel

Gemeenschapsorganisatie · 60 vind-ik-leuks
foto van W I Z Z I K - stadsquiz Grave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: