Wie vertegenwoordigde Grave op deze bijeenkomst?

Op woensdagmiddag 26 november vond het IDOP spin-off evenement plaats. In het gemeenschapshuis in Molenschot was het echt volle bak. Nagenoeg alle dorpsraden in Noord-Brabant die een IDOP project hebben uitgevoerd, om de leefbaarheid in hun eigen kern te verbeteren, waren aanwezig. In totaal zijn er 74 IDOPs uitgevoerd en ze werden allemaal voor het voetlicht gebracht. Van elk project was een filmpje gemaakt en elke IDOP werk beloond met een daverend applaus van de aanwezigen. Trots alom! De doe-democratie in de praktijk. Al die positieve energie werd in de workshops gedeeld. Het weer buiten was slecht, maar de bijeenkomst was er een om warm van te worden!
Daniëlle Aarts – van de Loo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: