Forse greep in gemeentelijke spaarpot van meer dan een miljoen euro door coalitie aangenomen.

Om de begroting aangenomen te krijgen kwam de coalitie als een blok met een dichtgetimmerd voorstel, ambtelijk en bestuurlijk geholpen, om o.a. volgend jaar te bezuinigen op schoolzwemmen, bieb en leerlingenvervoer.

Het bijeengeschraapte bedrag voor 2015 was 60.000 euro. Ironisch genoeg net zoveel als de kosten van de derde wethouder voor dat jaar! Het minder afnemen van diensten/uren van CGM volgend jaar zoals de coalitie voorstelde werd door de voorzitter van het college als niet uitvoerbaar bestempeld. Ben Peters, de nieuwe Godfather (CDA) van de coalitie, moest dit voorstel intrekken. Ook werd besloten meer dan een miljoen uit de gemeentelijke spaarpot, die daarna nog miljoen direct opneembaar groot is, te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: