Facebookbericht geplaatst: Wat ben je aan het doen. Nog geen reacties van het college!

Aan het wachten op de antwoorden van het college op de vragen die we ruim een week geleden gesteld hebben. Dinsdagmiddag moeten we ons verhaal rond hebben en daarvoor met fractie en achterban, op maandagavond, nog overleggen! We hebben geen batterij ambtenaren, beleidsmedewerkers en wethouders ter onzer beschikking. Dinsdagmiddag moeten we wel met een goed verhaal komen. Twee fractieleden hebben een drukke baan. Nel is net weer oma geworden en ikzelf heb ook een flinke zorgtaak te vervullen.

Via Nel net gehoord dat een gedeelte van de antwoorden op woensdagmorgen door de griffier verstuurd zijn. Misschien loopt mijn mailbox wel over. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: