Grave Lokaal

Ook in Grave een constructieve oppositie?

Landelijk maakt de coalitie in achterkamertjes afspraken met de zgn. constructieve oppositie om de begroting rond te krijgen. In Grave moeten we dit maar niet gaan doen. Dit gedrag heeft niets met dualisme van doen. In openbare debatten in raads- en commissievergaderingen moeten we elkaar proberen te overtuigen. 
Hopelijk is de besloten en vertrouwelijke werkvergadering a.s. dinsdag over de toekomst van het Wisseveld de laatste niet openbare bijeenkomst van deze raad. Keerpunt 2010 wil ook dit onderwerp in alle openheid bespreken en goede plannen constructief bestuderen. We zijn tegen deals in beslotenheid!
Er moet eindelijk gebouwd gaan worden en vooral op de Graafse Goudkust; de zgn. EMAB locatie! Wonen op en aan het water van de Haven en de Maas moet Grave weer op de kaart zetten. In Cuijk hebben ze dat al jarenlang bewezen! Vele mooie huizen zijn op en aan het water gebouwd. Er zijn zelfs grootse plannen rond de Dommelsvoort in de Kraaijenbergse Plassen. Ook voor Grave zal dat veel spin off geven voor middenstand en horeca. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *