Grave: echt Bastion van Zorg.

Tijdens deze fotoopname op het VNG congres viel me dit te binnen toen ik naar de wethouder financiën  keek die voor mij stond om vereeuwigd te worden als sportwethouder van Grave. Zorg is wel heel cryptisch voor Grave.


‘s Avonds tijdens de behandeling van de jaarrekening werd ik daar in bevestigd.  In de pauze zag ik bij Omroep Brabant de uitspraak van de Raad van State over het bestemmingsplan van de Graafsche Scheepswerf. De curator is nu aan zet in dit bizarre schaakspel met alleen maar verliezers…werknemers, ondernemers uit Grave, imagoschade enz. enz. Alle partijen moeten snel rond de tafel om tot een oplossing te komen waar iedereen tevreden mee kan zijn. Verdere escalatie moet voorkomen worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: